Recepta per fer panellets


Sí, ja sabem que queden uns quants dies per celebrar la Castanyada però és important no deixar tot pel darrer moment i tenir en compte els ingredients que necessitarem per fer els panellets (mmm... també podem practicar fent uns quants, perquè quedin perfectes per la nit del 31 d'octubre).

De receptes de panellets n'hi ha moltes i molt variades. Aquí us deixem una d'elles:


Ingredients (per a 4/6 persones): 250 gr. de patates, 250gr. d'ametlles crues (pelades i ratllades), 250 gr. de sucre, 1 ou, 1 llimona, pinyons i una mica de "Maizena".

Preparació: Una vegada bullides les patates amb pell es fa un puré i es barreja amb les ametlles ja triturades, el sucre, el rovell d'ou, una mica de ratlladura de llimona i una mica de Maizena, fins a obtenir una pasta consistent (es deixa reposar fins que sigui una mica dura). Amb aquesta preparació podem fer els panellets.

- Pinyons. Es formen boletes, es passen per l'ou batut i s'arrebossen amb els pinyons. Es pinten amb el rovell d'ou.
- Cafè. Es barreja la pasta amb dues culleradetes de cafè soluble, es formen les boletes i s'adornen amb una ametlla o mitja nou.
- Coco. Es pot donar la forma de bolet i passar-los pel coco ratllat.

Una vegada fets els diferents panellets, cal posar-los en una safata al forn molt suau uns 15 minuts.

BON PROFIT!!!
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes