Poesia


Passen en llarga desfeta
damunt les flors dels terrats
núvols que vénen de ploure,
decandits i escabellats.

Josep Carner

Ha arribat la tardor!


Ja ha arribat la tardor!
A Segon de Primària estem decorant les classes amb cargols, bolets, paraigües, núvols, etc. A Visual i Plàstica farem un treball d'estampació de fulles de tardor amb pintura i una composició de fruits de la tardor.

També hem començat un treball sobre Costums Catalans, que durem a terme durant tot el Primer Trimestre. Aquesta setmana hem començat parlant de la Verema i del procés d'elaboració del vi i farem un treball a partir del quadre "La vendimia" de Francisco de Goya.

El teu fill o la teva filla pateixen mal d'esquena?

"El sedentarisme, les males postures a la cadira i, sobretot, el pes excessiu en les motxilles escolars -un de cada tres escolars de més de sis anys porta una motxilla amb un contingut que suposa un 35% del pes del mateix xiquet- són els principals causants que, a Espanya, quasi el 50% dels xiquets i el 70% de les xiquetes patisquen mal d'esquena abans de complir els 15 anys" http://revista.consumer.es/web/ca/20081101/practico/consejo_del_mes/74252.php

 Lamentablement, el mal d'esquena és cada cop més habitual entre els escolars i és un tema que té -en molts casos- fàcil solució. Aquí us donem algunes pistes i les opinions dels experts del tema (només heu de clicar a sobre dels titulars:

- Dos de cada tres nens ha patit mal d'esquena per portar motxilles massa pesades.
- Motxilles escolars
- 8 normes per tenir una esquena sana 
- La meitat dels escolars pateixen mal d'esquena


 

Reunions de principi de curs


Us recordem que aquesta setmana comencen les reunions d'inici de curs entre les tutores (i tutor) i la totalitat de mares i pares.

  • P4 i P5 ............................................ 14 de setembre.
  • Cicle Inicial ...................................... 16 de setembre.
  • Cicle Mitjà ........................................ 20 de setembre.
  • Cicle Superior .................................. 15 de setembre.

Continuarem treballant...


Sembla mentida, però ja ha passat la primera setmana de classe! Tenim moltes coses que explicar i molts projectes que, esperem, puguin portar-se a terme. Us anirem informant puntualment!

Donem la més gran de les benvigudes als pares, a les mares i als/les alumnes que acaben d'incorporar-se, aquest curs, a la nostra estimada escola i saludem, molt afectuosament, a totes les persones que ens van seguir l'any passat.

El bloc, amb més de 16.000 visites, el vam començar a fer el curs 2009-2010 amb l'objectiu de comunicar-nos amb vosaltres i apropar-vos informació útil per a vosaltres i per als vostres fills i filles: notícies, enllaços, webs recomanades, etc.

El grup de treball el formem mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial i l'enfocament del bloc es dirigeix als/les alumnes d'aquests grups d'edat. Per posar-vos en contacte amb nosaltres, tenim un compte de correu electrònic immacinfinicial@gmail.com; feu-lo servir per ajudar-nos a millorar el bloc, els vostres comentaris -en la mida que ens sigui possible- seran tinguts en compte i enriquiran el projecte. I, si voleu veure i/o descarregar les fotos del curs, només cal que cliqueu al visor de la columna dreta i directament enllaçareu al Flickr (estem acabant d'organitzar les fotos de l'any passat per penjar les d'aquest curs).

Una salutació i fins ben aviat!

Benvinguts i benvingudes!!!


AQUÍ TE DEJO UNA LISTA DE ALGUNOS MATERIALES QUE NO DEBES OLVIDAR :

Lápiz Para apuntar lo que merezca la pena.

Goma Para borrar lo que nos hace sufrir.

Mochila Para guardar lo imprescindible para ser feliz: amistad, ayuda, alegría, serenidad, reflexión, paz.

Agenda Para apuntar aquello donde, sin excusa y con valentía, hemos de estar presente..

Calculadora Para saber sumar las horas en las que hemos aumentado y no restando felicidad.

Tijeras Para cortar, de nuestras palabras y actos, todo aquello que incita a la violencia.


Us dono la benvinguda al nou curs escolar.
Us desitjo un curs ple d’il·lusions i projectes i que es compleixin totes les vostres expectatives.
FELIÇ CURS 2010-2011


TERE ROCA
Directora d'Educació Infantil i Primària

Comencem amb moltes ganes i il.lusió!!!


Què tal les vacances? Segur que han estat molt bé, nosaltres, mestres i professorat, fa dies que treballem perquè tot estigui a punt per a la vostra tornada.

Ens fa molta il.lusió tornar a veure-us i ens complau conèixer noves cares.

Un petó ben fort i que passeu un bon dia!!!
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes