Camins escolars segurs a la nostra ciutat

"Us convido a ser partíceps d'aquesta iniciativa de formació i educació basada en la implicació i la corresponsabilitat entre l'administració, les famílies, les AMPAs, els centres educatius, el professorat i el teixit social i comercial per uns desplaçaments més segurs, autònoms i agradables" Joaquim Balsera (Alcalde de Gavà)

El projecte de Camins Escolars Segurs és una iniciativa de l'Ajuntament de Gavà per promoure la recuperació de l'espai públic com a espai de relació i convivència (implica el conjunt de la comunitat en la cura dels nostres escolars i en la promoció dels valors de "bon veïnatge") que permeti als escolars desplaçar-se per la ciutat de forma autònoma i sense riscos. 

Consisteix en la senyalització dels itineraris més habituals que fan els infants en l'anada i tornada a l'escola. D'aquesta manera es vol facilitar que els infants i joves es puguin desplaçar sols i soles de forma segura. Els itineraris s'han senyalitzat mitjançant 95 passos de vianants pintats en 2 colors (groc i blanc) i 121 senyals verticals que delimiten els camins i les seves característiques en 3 colors diferenciats: verd (exclusiu per a vianants), blau (prioritat per a vianants) i groc (itinerari segur).


Generar confiança a càrrec de Francesc Torralba


Us recordem que demà, dimarts dia 22, a la Sala de Conferències de l'escola, en Francesc Torralba (http://www.francesctorralba.com/indice.php) ens parlarà sobre com "Generar confiança". Serà a les 20 hores.

L'AMPA organitza la xerrada i, des d'aquí, us animem a que hi assistiu!

TALLER DE DOLÇ I SALAT AL CASAL SANT JORDI

El passat dimarts dia 1 de març per la tarda els nens i nenes de 2n A van anar al Casal Sant Jordi a realitzar el taller de "Dolç i Salat". 
La meitat de la classe va fer un pastís i l'altre meitat va fer pizzes.
Al pastís li van posar xocolata, melmelada i llaminadures. Per les pizzes van utilitzar tomàquet, formatge i pernil.
Va quedar d'allò més bo i ho van repartir entre tots els avis i àvies del casal. Després tots els nens de la classe van poder tastar el que havien cuinat.




TOTS AMB LES VÍCTIMES DEL JAPÓ



Volem recordar des de la nostra escola a les persones que viuen al Japó. Sabem que ho estan passant molt malament i les tenim al nostre pensament. Cada dia en l'oració matinal preguem perquè tinguin molta força.

No ens oblidem de les persones que han perdut a familiars, que han quedat ferides o que no tenen casa.

Que no perdin l'esperança!
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes