Anem a Port Aventura?

 
Una vegada més l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) organitza el dia de "Posa't la gorra" a Port Aventura. Serà el diumenge 5 de juny i per la compra de la gorra (15 euros) es podrà accedir al recinte sense pagar més.

L'Associació (formada per pares, mares, amics i familiars de nenes i nens afectats per aquesta malaltia) té com objectiu el buscar solucions al conjunt de trastorns que envolten al càncer infantil. La llarga durada i la duresa dels tractaments impliquen múltiples problemes a les famílies. Des del moment del diagnòstic s'obre un període d'incerteses i inquietuds que solament poden superar-se amb la solidaritat, la comprensió i el suport de tota la societat.

Voleu col.laborar i ajudar a l'Associació? Voleu passar un dia ben maco i divertit a Port Aventura? 


Per saber-ne més sobre l'AFANOC i les seves activitas, cliqueu aquí http://www.afanoc.org/
Ja fa 10 anys que vam implantar el programa FEAC.
  I avui ho hem celebrat. Hem tingut una xerrada molt interessant de l'Ana Puente i hem finalitzat amb un brindis i deliciós pastís.


Vine a formar part del FEAC. T'esperem el proper dimecres dia 1 de juny a les 15:30h a la capella de l'escola.

SORTIDA AL POBLE ESPANYOL

El passat divendres 20 de maig, els nens i les nenes de 2n de Primària vam fer una sortida al Poble Espanyol.
A l'entrada ens van rebre els monitors,. els quals després d'esmorzar, ens van acompanyar fins al taller on havíem de realitzar l'activitat. Vam fer un treball de dibuix sobre ceràmica i ens vam divertir alhora que aprendre.
Més tard vam visitar el taller del vidre i vam passejar pels carrers i places del Poble Espanyol. Vam arribar a la zona més elevada on es troben el Jardí Escultòric i el  monestir de Sant Miquel i després vam dinar als voltants del monestir.En acabar, vam poder visitar una exposició d'obres d'art contemporani i fins i tot, vam poder gaudir d'una bona estona de jocs.
El temps també ens va acompanyar i ens ho vam passar d'allò més bé!






10 ANYS DE FEAC!!!


 
Estimats pares Feac,
 

l'escola fa 10 anys que va implantar el programa Feac. Portem 10 anys reunint-nos, compartint inquietuds, aprenent, i gaudint per aconseguir un creixement integral dels nostres fills i alumnes. Hem parlat de molts temes, autoestima, autonomia, educació emocional, ... i més que en seguirem treballant. I  ho volem celebrar. Volem celebrar tots junts els deu anys. Esteu tots convidats, els pares i mares que vareu estar en aquest grup els primers anys, els pares i mares que van estar després i els que hi som ara. TOTS. Perque tots formem part del FEAC de la nostra  escola.

       Us esperem el proper dimecres dia 25 a les 15,30h a la capella de l'escola.

Una abraçada i fins dimecres. 
Equip Feac.

El Cicle de l'aigua a Primer

Ja tornem a ser aquí! La setmana passada no vam poder "penjar" res perquè el BLOGGER no funcionava...


Els alumnes i les alumnes de Primer de Primària han estat aprenent moltes coses sobre l'aigua: com és el seu cicle, maneres de conservar-la i la importànciaque té a les nostres vides i a les vides de la resta d'éssers vius del planeta, entre d'altres.
Us deixem uns quants enllaços que són d'allò més interessants (amb diferents nivells de dificultat):

El cicle de l'aigua XTEC http://www.xtec.cat/aulanet/ud/socials/penedes/flash/cicle_aigua.swf
El cicle de l'aigua EDU 365 http://www.edu365.cat/primaria/muds/natural/aigua/index.htm

El cicle natural de l'aigua http://www.ambientech.org/animat/animats/catala/anim_a_006.html
Doki descubre la importancia de cuidar el Medio Ambiente http://www.youtube.com/embed/zhhAL0ALetA
Cuidando el agua con Gotín http://www.youtube.com/embed/SS00-Kl8cMU

Per molts anys AGUSTINES MISSIONERES!!!


Per molts anys AGUSTINES MISSIONERES!!!

Avui, 6 de maig, celebrem la Fundació l'any 1890 de l'Ordre de les Agustines Missioneres per 3 Agustines Terciàries del Beateri de sant Agustí (Barcelona), la Querubina, la Mónica i la Clara.

 Des d'aquí us donem les GRÀCIES per tot el vostre treball (aquí i "allà"), la vostra disponibilitat, la vostra entrega i el vostre grandíssim cor. Avui recordem a totes les Agustines Missioneres que hem conegut, les que ens han marcat com a família agustiniana i, de manera especial, a totes les Agustines Missioneres que han viscut Gavà. GRÀCIES per regalar-nos el vostre somriure, la vostra amistat i la vostra complicitat.

Sempre estareu als nostres cors!!!


Deures per Segon de Primària

Recordeu que heu d'aprendre a dir el vostre nom en el llenguatge de signes i que trobareu la informació si aneu a la columna de la dreta del BLOC, on posa Temes que pots trobar al bloc (heu de clicar a EDUCACIÓ FÍSICA).

Si us podeu aprendre més lletres, més fàcilment podreu descobrir què hi ha als missatges amagats del joc que farem la setmana vinent. ÀNIM!

Lluitar per superar-se cada dia

Una vegada més, us afegim un video de superació. És el cas de Liu Wei, un noi xinès de 23 anys que va perdre els 2 braços mentre jugava a fet i amagar amb els seus amics. De sobte, la vida li va canviar radicalment i als 19 anys va començar a estudiar piano amb els peus.

Segur que cada dia trobarà mil i un entrebancs però el seu esperit lluitador fa que asseguri que ell persegueix els seus somnis i aconsegueix allò que es proposa. Felicitats Liu, ets un gran exemple!




Si tanquéssim els ulls, no notaríem la diferència amb la música produïda amb les mans! Va ser el guanyador de l'edició xinesa de "Tu tens talent" l'any 2010!

L'escola guanya el Premi de Qualitat Educativa 2011



La Setmana de la Diversitat té premi! L'escola ha guanyat enguany un dels tres Premis otorgats a la Qualitat Educativa per l'Ajuntament de Gavà per la feina que realitzem durant aquests dies.

"Es tracta d’una iniciativa que es porta realitzant des de fa cinc anys sota el lema “Tots som diferents, tots som importants”. La proposta és una estratègia metodològica que ofereix suport de forma directa en la resposta educativa dels alumnes amb necessitats educatives especials. Una ajuda que suposa millorar les condicions de l’entorn on es porten a terme les intervencions educatives. El projecte configura el centre en escola inclusiva i té per objecte sensibilitzar a tot l’alumnat i donar a conèixer l’àmbit de les persones amb discapacitat. La directora de l’Escola Immaculada Concepció, Maria Jesús Rodríguez, es mostrava molt contenta per aquest reconeixement: “el projecte és el treball seriós de molts professors que demostren el seu compromís amb la integració dels alumnes, i és una tasca de molta voluntat”.

  www.GavaCiutat.cat

Increïbles fora i a sobre de la cadira!

Ahir vam començar la Setmana de la diversitat cantant, avui continuem...ballant!
Us deixem 3 videos ben diferents: de ballet, dansa moderna i de balls de saló perquè veieu que es pot ballar i fer piruetes increïbles!





Setmana de la diversitat

Comencem la Setmana de la Diversitat amb molta energia, essent conscients: que no hi ha cap persona que sigui igual a una altra, que cadascun/a de nosaltres fem coses malament i moltíssimes bé, que podem ser alts/es, baixos/es, prims/es, grassonets/es, etc., que podem tenir dificultats a l'hora de caminar, escoltar, escriure, observar, parlar i enraonar però que, en el fons, tots i totes tenim els mateixos drets i hem de viure respectant-nos els uns als altres.

Aquí us presentem una web molt interessant de l'ECOM (n'hi ha molts recursos), un moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física que té com a principal objectiu defensar l'exercici dels drets de les persones amb discapacitat física i treballar per la millora de la seva qualitat de vida.

http://www.ecomlab.cat/webSin.html


I, per començar la setmana, una cançó meravellosa, que sobradament coneixeu, explicada inicialment per joves sords que fan servir el llenguatge dels signes als què se'ls afegeix un altre que canta amb la veu i "amb les mans".



Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes