Pessebre Vivent 2011

Aquí teniu el video de la representació del Pessebre Vivent d'aquest any, esperem que us agradi!


Feliç Any Nou!!!

BON NADAL a tothom!!!

Els alumnes i les alumnes de Primer de Primària us volem desitjar un molt Bon Nadal!!!



Pessebre Vivent 2011


Us recordem que demà, dimecres de 16 a 18h., podreu visitar el Pessebre Vivent que representen els alumnes i les alumnes de Segon de Primària al gimnàs gran.
Si no el coneixeu, us animem a que vingueu perquè no us decepcionarà. És preciós i les mestres encarregades de muntar-lo han dedicat moltes hores perquè quedi tot perfecte!

VISITA ALS MOSSOS D' ESQUADRA

El passat mes de novembre els nens i les nenes de 2n de Primària vam anar a fer una visita a les instal·lacions que els Mossos d'Esquadra tenen a Gavà.
En arribar ens esperaven en Pedro i en Santi que ens van portar a la sala de reunions. Allà,a través d'unes diapositives, ens van explicar l'origen i les tasques d'ajuda i col·laboració amb els ciutadans.
Vam conèixer molts Mossos que ens van explicar quines tasques específiques o de laboratori feien: esbrinar de qui són les empremtes quan hi ha un robatori, veure vídeos per identificar delinqüents...
També ens van ensenyar la nau on fan proves de tir i vam veure de ben a prop els cotxes, motos, armilles... diferents estris i vehicles que utilitzen per a la nostra seguretat.
Una experiència inoblidable que ens va ensenyar a valorar aquesta feina tan important i necessària per a la nostra societat.
Gràcies Mossos!!

Little Red Riding Hood


A l'assignatura d'anglès, a P5, hem treballat el conte de la Caputxeta vermella (Little Red Riding Hood), us deixem un enllaç que vam fer servir per treballar el conte:. http://learnenglishkids.britishcouncil.org/en/short-stories/little-red-riding-hood


Una adreça molt interessant amb continguts d'anglès per als petits és la del British Council; allà trobareu jocs, vocabulari i texts per escoltar i llegir, entre d'altres activitats.
http://learnenglishkids.britishcouncil.org/en/

Campanya del quilo


No cal que us diguem que hi ha moltes famílies que ho estan passant molt malament per la gran crisi que vivim, que no arriben a fi de mes i que han de buscar ajuda allà on sigui; les notícies n'estan plenes d'històries no tan llunyanes...

Aquesta setmana encetem la"Campanya del quilo" amb l'objectiu de recollir aliments per un dels menjadors més populars de Barcelona, el de les Missioneres de la Caritat. Tot el que es reculli es portarà allà i es donarà al menjador per poder donar àpats a totes les persones que ho necessiten.

Moltes gràcies per ajudar a totes les famílies que ho estan passant molt malament!!!

Celebrem la Immaculada Concepció

Aquesta setmana celebrem el dia de la Immaculada Concepció amb activitats diferents de les habituals i activitats festives -ja que és la nostra patrona-.
Aquí us deixem un video, esperem que us agradi.

Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes