Jornada de Portes Obertes


Recordeu que aquest diumenge 26 de febrer és la Jornada de Portes Obertes per a   nous/ves alumnes.
                 PARES D'EDUCACIÓ PRIMÀRIA!!!!!


El proper dimecres 15 de febrer realitzarem la trobada número 56 de primària.
Us esperem a les 15:30h a la capella de l'escola amb el tema:

             ESPORTS D'EQUIP O COMPETICIÓ?

                              Fins dimecres!!!!!

Vídeo del Sopar de la Fam 2012

Aquí teniu el vídeo que vam posar divendres a la nit, quan vam celebrar el Sopar de la Fam.

TALLER DE DANSES TRADICIONALS

Dimecres 8 de febrer els nens i nenes de 2n de Primària vam començar un taller de danses populars catalanes.
Durant tres dimecres seguits gaudirem d'una activitat emocionant i divertida, que ens ajudarà a conéixer balls tradicionals i a potenciar la convivència i el respecte entre tots.
Acompanyats de la mestra de dansa Azahara, ballarem i ens mourem al compàs de la música i ens acostarem una mica més a les nostres tradicions.

Sopar de la Fam 2012

Aquest divendres, dia 10, a les 20 h., us convidem a assistir al Sopar de la Fam, al poliesportiu.

L'acte serà amenitzat pels Cors pre-infantil, infantil i juvenil de l'escola i els diners que recollim aniran a parar, com l'any passat, a l'alberg de Santa Maria de Catamarca (Nord d'Argentina).

Us pengem el vídeo de l'any passat per a totes aquelles persones que no va tenir l'ocasió de veure'l i/o no coneguin en què consisteix el projecte. Des d'ara mateix us volem agrair la vostra valuosa ajuda ja que, sense la nostra aportació -i per petita que sigui-, l'alberg no té els recursos suficients per fer front a les despeses que genera alimentar a les joves que hi resideixen.

Jornada de Portes Obertes 2012


Diumenge dia 26 de febrer  d'11h. a 13h, Jornada de Portes Obertes de l'escola per a nous/noves alumnes. 

Dia de la Pau i la No-violència escolar




Cada 30 de gener, des de 1964, el món rememora la mort de Gandhi. Celebrem la seva vida, la seva força en la lluita pels Drets Humans sense violència, el seu amor per la gent més desfavorida, la seva entrega desinteressada i il.limitada per la Justícia, etc; els més grans es fixen més en la seva figura i, els més petits, en els Valors universals que representava, com els de Jesús: Amor il.limitat, Solidaritat, Germanor, Respecte, Acceptació, Escolta, etc.

Com ja sabeu, divendres passat vam celebrar al pati de l'escola el Dia Internacional de la Pau i la No-violència Escolar. Va ser l'acte més significatiu de tota la Infantil i la Primària que arrodonia una setmana plena d'activitats i reflexions al voltant de la tan necessària PAU.

Ja podeu veure algunes de les fotos, properament en publicarem més.
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes