GRÀCIES PER LA VOSTRA SOLIDARITAT!!!

GRÀCIES, una vegada més, per tot el vostre suport! 


Dissabte passat van acabar les activitats destinades a recordar a la Cari i l'Esther, la seva vida i tota la feina que van desenvolupar a Alger. També hem anat recollint diners per les dones i joves que volen estudiar i aprendre l'ofici de tall i confecció per sortir de la pobresa i la xifra, arrodonida a 3.000 euros, farà possible que això sigui possible!!!











GRÀCIES també, per la vostra assistència, a la Marxa més atípica! Encara que el mal temps ens va impedir passar el dia a la Pineda, ens ho vam passar d'allò més bé al col.le!

Tenim Marxa Missionera!!!




Aquest dissabte, creuarem els dits, realitzarem la Marxa Missionera... sembla que les prediccions no són tan dolentes com les de la setmana passada.

Si plou, tenim l'opció alternativa de fer les activitats a l'escola: la xocolatada, els jocs i el bingo. Utilitzarem les diferents instal.lacions i hi podrem accedir al poliesportiu.

Esperem la vostra assistència!


Queda suspesa la Marxa Missionera!!!


Ho sentim moltíssim però s'ha de cancel.lar la Marxa Missionera que teníem prevista per aquest dissabte!

Les previsions del temps són de pluja i/o de pluja forta, per tant, no podem realitzar l'activitat.
Estigueu atents i atentes als blocs, per saber quina serà la nova data, també posarem cartells i avisarem als alumnes i a les alumnes.

LA TARDOR

Ja ha arribat la tardor, i amb ella les cançons...aquí us deixem una d'elles perquè gaudiu cantant-la a casa!


Fotos i vídeos del Curs


Us comuniquem que ja hem començat a penjar fotos del curs al Flickr -la setmana vinent hi haurà més-. Per les persones que heu descobert fa poc el bloc, us hem de dir que la forma més senzilla és que hi accediu clicant al requadre taronja que hi ha a la columna de la dreta (on posa flickr).


Se us obrirà la pàgina d'inici de l'espai en el què es pengen totes les fotos classificades per cursos. Només hi ha de P3 a Segon (aquest és el bloc d'Infantil i Cicle Inicial). Des d'allà podreu copiar les fotos que desitgeu i descarregar-vos els vídeos.


Marxa Missionera 2012


Com cada any, us convidem a participar a la Marxa Missionera. Per les famílies que s'acaben d'incorporar a l'escola heu de saber que és una activitat que organitza l'AMPA amb l'equip de Pastoral i que té com a objectiu recollir diners per a fer possible que la Comunitat Agustina d'Argel pugui becar joves que volen estudiar "patronatge, tall i confecció".

Podem ser solidaris i solidàries d'una manera lúdica ja que passarem el dia a la Pineda, acompanyats i acompanyades d'altres famílies, jugant i gaudint de l'aire lliure.

Sortirem des del pati de l'escola i hi ha 2 torns. A les 10.30 h. sortiran les persones que volen anar caminant i a les 11.00 h. les que aniran en bicicleta. Les famílies que entrin el cotxe a la Pineda hauran de pagar l'entrada; també es lloguen taules i cadires.

A les 11.30 h. s'oferirà xocolata amb melindros per a tothom que ho desitgi i començaran els jocs i els concursos que l'AMPA sempre prepara. Després dinarem com una gran família i participarem al popular bingo (qui ho necessiti, podrà fer servir una furgoneta que posem a la vostra disposició per portar el dinar).

Si hi participeu, heu de portar el justificant que us facilitem a l'escola i pagar la petita quantitat de 1,50 euros que confirmarà la vostra assistència (és molt important perquè la Policia Municipal ens acompanyarà durant el recorregut hi ha de saber quantes persones hi anirem).

Si voleu col.laborar i no hi podeu assistir, ho podeu fer.

MOLTES GRÀCIES, per avançat!


Ens veiem el dissabte 20 d'octubre!!!
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes