Fotos P3 i P4

Hola papes i mames!
Ja tenim solucionada la incidència amb el flickr, i ja podeu veure les fotografies de la sortida a la granja de P3, i de les colònies de P4.

Moltes gràcies!
Mestres de P3 i P4.
FA UNS DIES ENS VAM VENIR A VISITAR A L'ESCOLA ELS MOSSOS D'ESQUADRA I LA POLICIA LOCAL DE GAVÀ, ENS HO VAM PASSAR PIPA TOCANT LES MOTOS I ELS COTXES DE LA POLICIA! 

Us deixem una petita mostra i ja sabeu que al Flickr podeu mirar la resta de fotografies!! Esperem que us agradin!






Hola bon dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A la infantil hem descobert un llibre que ens ha fascinat!!!!!!!!!!!!!!!!!, i com que creiem que us pot interessar, hem volgut escriure algunes línies perquè us esgresquin i el llegiu.
El llibre és: "Respuestas prácticas para padres agobiados" de Javier Hurra. editorial Espasa Libros.

"Hay quien dice: "Yo quiero tener hijos, pero al mismo tiempo no quiero prescindir de nada." Bueno pues eso no funciona, porque al tener un  hijo, lo que aparece es alguien que reclama derechos, y eso es un incordio"

"El tiempo y el cariño no se pueden sustituir. Ni se compran ni se venden. Dejémonos de sucedáneos y demos a los niños lo que de verdad necesitan"

"Los padres han de demostrar a sus hijos que es mucho más ventajoso decir la verdad (aunque suponga el reconocimiento de algo mal hecho) que mentir. "


Esperem que us agradi i us ajudi en aquest camí tan difícil que és l'educació dels vostres fills.

FOTOS DE LES COLÒNIES DE P4

Papes i mames de P4, continuem tenint problemes tècnics per pujar les fotos al Flickr. Sabem que teniu moltes ganes de veure-les, per això estem treballant per solucionar el problema.
Moltes gràcies per la vostra espera!
Mestres de P4.
PAPES I MAMES DE P3 EN BREU TINDREU EN EL FLICKR TOTES LES FOTOS QUE VAM FER A LA GRANJA EL DILLUNS DURANT L'EXCURSIÓ!! ESTEM TENINT PROBLEMES TÈCNICS PER PUJAR LES FOTOS AL FLICKR!!

MOLTES GRÀCIES!!     

PAPES I MAMES DE P3, JA TENIM AQUI LES FOTOS DE L'EXCURSIÓ DE LA GRANJA!!
ENS HO VAM PASSAR PIPA! VAM PUJAR A CAVALL,  PASSEIG EN CARRO, VAM ESTAR TOCANT ELS ANIMALS DE LA GRANJA, I LA GALLINA CO-CO ENS VA POSAR UN OU DESPRÉS DE CANTAR-LI UNA CANÇÓ!!


AQUÍ US DEIXEM UNA PETITA MOSTRA DEL QUE VAM FER A LA GRANJA...PERÒ PODEU CONTINUAR MIRANT MÉS FOTOGRAFIES EN EL FLICKR.







BON DIA DES DE LA GRANJA!!

Hola papes i mames! Ja estem desperts i amb ganes de més activitats. Hem dormit molt bé, les "profes" ens han dit que hem dormit com angelets, no tant com elles, però elles són felices de veure'ns feliços a nosaltres. Això diuen, i ens ho creiem perquè tot i la cara de cansades no deixen de somriure. 
Bueno, bueno, ja ens queda poquet per tornar-nos a veure i explicar-vos mooooltes cosetes. Anem aprofitar el que queda de dia. Fins la tarda!
Molts petonets!!!





Aviat més fotografies al flickyr.

Ens ho estem passant pipa!!

Hola papes i mames!! Aquí us deixem més fotos del dia d'avuí. En aquests moments ja estem tots dormint, estàvem tant cansats... Ens ho hem passat super bé!!

Bona nit!!!! Molts petonets!









ENS HO ESTEM PASSANT SUPER BÉ!

Hola papes i mames!
Estem genial, hem fet moltes activitats; hem vist i tocat els animals de la granja, hem fet de cuiners... i moltes coses més que ja us explicarem a la tornada. Us deixem unes fotos de les activitats que hem fet. Ara toca sopar i joc de nit, quina emoció!
Petonets.






Papes i mames, hem aconseguit wi-fi!!

Hola papes i mames! Per fi tenim una miqueta de wi-fi i aprofitem per penjar algunes fotografies perquè no sabem quan podrem tornar a disposar-ne. 
Estem molt bé, acabem de fer galetes i ara les brenarem! 
Molts petonets.

Dofins, pingüïns, ànecs i mestres de P4.









HOLA PAPES I MAMES! US ESCRIVIM PER DIR-VOS QUE HEM ARRIBAT MOLT BÉ A LA GRANJA! ENS HO ESTEM PASSANT PIPA, ENS ACABEM DE MENJAR UNS MACARRONS BONISIMS...I ARA ENS TOCA MIRAR ANIMALS!!   

DE MOMENT NO PODEM PENJAR LES FOTOS, DE SEGUIDA QUE POGUEM LES PENGEM PERQUÈ ENS VEIEU!!

MOLTS PETONETS ÀNECS, DOFINS, PINGÜINS I MESTRES DE P4.
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes