RSS

Tenim canvis al bloc


Hola, bon dia a tothom! Us hem de comunicar que hem creat 2 nous blocs i que aquest deixarà de ser actualitzat.

Tenim un bloc per a Educació Infantil: http://immacinfantil.blogspot.com.es/
I un altre per a Cicle Inicial http://immacicleinicial.blogspot.com.es/

Durant els propers dies hi anirem penjant enllaços i us anirem informant de les darreres novetats.



LES MESTRES DE PRIMER DE PRIMÀRIA, US DESITGEM QUE PASSEU UN ESTIU BEN FELIÇ!! ...ENS RETROBEM EL PROPER CURS!!
 
 


L'equip de mestres de P5 us volem desitjar que tingueu unes bones vacances
.......................................ens veiem al setembre





Us deixem una mostra de fotografies dels artistes el dia del festival, tot va sortir molt bé i ells ho van fer genial!!       

                             Moltes gràcies!



















                                      

Dia de la Família!


Recordeu que aquest dissabte celebrarem el Dia de la Família! Ja hem encarregat un preciós sol per a poder gaudir d'un dia ben maco envoltats de natura, d'amics i amigues, mares i pares, etc.

US HI ESPEREM!

Festival d'infantil i 1r de Primària

Després de dies d'esforços, nervis, assajos ... hem gaudit molt fent el festival. Les cares dels més menuts ho deien tot; felicitat, alegria, carinyo, amistat..., i per nosaltres, les mestres, això ho es tot.
L'equip de mestres d'infantil i 1r de Primària, volem agrair la col.laboració dels pares en l'elaboració del vestuari, i donar les gràcies a tot el públic assistent, a les companyes que ens han ajudat a que tot sortís bé, i volem felicitar de manera especial als artistes que ho han fet genial!

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!

Ara toca pensar en l'any vinent...

Un petó!

PADRINS I PADRINES DE LECTURA
El passat 6 de juny els alumnes de cinquèA i primerA  d’educació primària, vam realizar una activitat pionera que va resultar molt engrescadora: els més grans es van convertir en padrins i padrines de lectura dels més petits.

L’activitat es va organitzar fent publicitat als alumnes dels cursos més grans. Se’ls va explicar en què consistia l’activitat, com s’organitzaria i quines serien les pautes a seguir durant l’estona de lectura. De seguida entre els alumnes de cinquè es va generar una curiositat i moltes ganes de conèixer el seu fillol o fillola. D’altra banda, entre els petits també va sorgir la curiositat pel padrí o padrina que els correspondria.

Finalment arriba el gran dia en què es troben els padrins, padrines, fillols i filloles; les cares dels més petits eren plenes de sorpresa i alegria...de fet les presentacions es van fer a la seva classe; i des d’allà tots junts, ja cadascú amb la seva parella i el seu llibre, van anar cap al pati.

Allà els més petits van llegir, li van explicar al seu padrí i finalment van fer un dibuix del personatge principal del conte.

Esperem que els més petits quan siguin grans vulguin ser... padrins i padrines de lectura!!

El proper curs en farem més!!

 




Recicla que reciclaràs !!

Aquests  dies les nenes i els nens de primer de primària,

 hem estat portant objectes per a reciclar i fins i tot

 hem baixat al carrer a llençar-los al contenidor adequat...

així entre tots contribuïm a fer un món millor!!!


trobareu les fotos al flickr...




Uns convidats ben enrotllats!!!

A Segon fa dies que hem acabat els projectes. Hem après moltes coses ben interessants i hem treballat d'allò més!
A més a més, vam gaudir de la visita d'uns simpàtics romans, que no ens van fer gens de por! Vam aprendre moltes coses de com vivien els legionaris, les seves batalles i de com era la vida a l'època de l'Imperi.
L'Óscar i el Javi van venir totalment uniformats de soldats romans i ens ho vam passar pipa a l'hora que vam aprendre d'allò més!



També ens va venir a veure la Núria Castellano, ella és egiptòloga i arqueòloga (també Doctora en Història especialitzada en Egiptologia) i antiga alumna del col.le. Va fer un repàs de molts aspectes de la vida a l'antic Egipte, els seus costums i creences. També ens va ensenyar fotografies de l'expedició a Oxirrinc -a 200 km. del Caire- on treballa des de fa anys, excavant i estudiant les restes que van trobant. Va ser genial i vam aprendre de forma divertida!



Des d'aquí, alumnes i mestres, els hi donem les GRÀCIES per la seva visita a la nostra escola!

Teniu les fotografies de les exposicions dels projectes al Flickr.

Recordeu: Dia de la família!



El proper dissabte dia 8 de juny celebrarem el XXVI DIA DE LA FAMÍLIA, com en anys anteriors podrem gaudir d'un dia de natura compartint amistat, jocs, passatemps, el tradicional concurs de pastissos, l'Eucaristia i la tradicional PAELLA que l' Associació de Pares i Mares ofereix.

US HI ESPEREM !!

Hola pares!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Els Dracs, els Esquirols i els Lleons de P5 us deixem una petita mostra de les fotos que vam fer a l'excursió i de com ens ho vam passar a "L'Estol".


(recordeu que la resta de les fotos les podeu veure al Flickr)

Fotos P3 i P4

Hola papes i mames!
Ja tenim solucionada la incidència amb el flickr, i ja podeu veure les fotografies de la sortida a la granja de P3, i de les colònies de P4.

Moltes gràcies!
Mestres de P3 i P4.
FA UNS DIES ENS VAM VENIR A VISITAR A L'ESCOLA ELS MOSSOS D'ESQUADRA I LA POLICIA LOCAL DE GAVÀ, ENS HO VAM PASSAR PIPA TOCANT LES MOTOS I ELS COTXES DE LA POLICIA! 

Us deixem una petita mostra i ja sabeu que al Flickr podeu mirar la resta de fotografies!! Esperem que us agradin!






Hola bon dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A la infantil hem descobert un llibre que ens ha fascinat!!!!!!!!!!!!!!!!!, i com que creiem que us pot interessar, hem volgut escriure algunes línies perquè us esgresquin i el llegiu.
El llibre és: "Respuestas prácticas para padres agobiados" de Javier Hurra. editorial Espasa Libros.

"Hay quien dice: "Yo quiero tener hijos, pero al mismo tiempo no quiero prescindir de nada." Bueno pues eso no funciona, porque al tener un  hijo, lo que aparece es alguien que reclama derechos, y eso es un incordio"

"El tiempo y el cariño no se pueden sustituir. Ni se compran ni se venden. Dejémonos de sucedáneos y demos a los niños lo que de verdad necesitan"

"Los padres han de demostrar a sus hijos que es mucho más ventajoso decir la verdad (aunque suponga el reconocimiento de algo mal hecho) que mentir. "


Esperem que us agradi i us ajudi en aquest camí tan difícil que és l'educació dels vostres fills.

FOTOS DE LES COLÒNIES DE P4

Papes i mames de P4, continuem tenint problemes tècnics per pujar les fotos al Flickr. Sabem que teniu moltes ganes de veure-les, per això estem treballant per solucionar el problema.
Moltes gràcies per la vostra espera!
Mestres de P4.
PAPES I MAMES DE P3 EN BREU TINDREU EN EL FLICKR TOTES LES FOTOS QUE VAM FER A LA GRANJA EL DILLUNS DURANT L'EXCURSIÓ!! ESTEM TENINT PROBLEMES TÈCNICS PER PUJAR LES FOTOS AL FLICKR!!

MOLTES GRÀCIES!!     

PAPES I MAMES DE P3, JA TENIM AQUI LES FOTOS DE L'EXCURSIÓ DE LA GRANJA!!
ENS HO VAM PASSAR PIPA! VAM PUJAR A CAVALL,  PASSEIG EN CARRO, VAM ESTAR TOCANT ELS ANIMALS DE LA GRANJA, I LA GALLINA CO-CO ENS VA POSAR UN OU DESPRÉS DE CANTAR-LI UNA CANÇÓ!!


AQUÍ US DEIXEM UNA PETITA MOSTRA DEL QUE VAM FER A LA GRANJA...PERÒ PODEU CONTINUAR MIRANT MÉS FOTOGRAFIES EN EL FLICKR.







BON DIA DES DE LA GRANJA!!

Hola papes i mames! Ja estem desperts i amb ganes de més activitats. Hem dormit molt bé, les "profes" ens han dit que hem dormit com angelets, no tant com elles, però elles són felices de veure'ns feliços a nosaltres. Això diuen, i ens ho creiem perquè tot i la cara de cansades no deixen de somriure. 
Bueno, bueno, ja ens queda poquet per tornar-nos a veure i explicar-vos mooooltes cosetes. Anem aprofitar el que queda de dia. Fins la tarda!
Molts petonets!!!





Aviat més fotografies al flickyr.

Ens ho estem passant pipa!!

Hola papes i mames!! Aquí us deixem més fotos del dia d'avuí. En aquests moments ja estem tots dormint, estàvem tant cansats... Ens ho hem passat super bé!!

Bona nit!!!! Molts petonets!









Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes