Gràcies a tots i totes!!!



Gràcies per col.laborar amb el projecte d'Argentina, hem recollit un total de 3.050 euros que han estat enviats a l'alberg de Santa Maria (província de Catamarca). Us adjuntem la carta que ens ha enviat Hna Ma. Soledad Del Río (directora Albergue San Agustín).


De nuestra mayor consideración:


Ha sido una grata sorpresa el saber que desde la comunidad educativa han pensado en nuestro albergue como beneficiario de la campaña solidaria que realizaron semanas atrás.

Ciertamente es una necesidad que desde el año pasado venimos teniendo en el albergue el poder ofrecer a las adolescentes un refuerzo alimenticio. En las cenas solo se les daba un plato de sopa y postre; sin poder ofrecerles algún refrigerio más por las tardes o un vaso de leche en lugar de te. Es por ello que esta ayuda que nos brindan viene a paliar una necesidad concreta. 

Este año el albergue cumple 25 años de existencia. Al mismo concurren 33 adolescentes de la zona serrana que por razones geográficas, sociales y/o familiares deben dejar sus hogares para concluir la enseñanza básica. Es una ardua y apasionante tarea el acompañarlas día a día en su crecimiento. 

Como comunidad de hermanas Agustinas Misioneras en Santa María agradecemos su cercanía y colaboración con esta misión. Nos hace muy bien el sabernos acompañadas en esta labor que busca educar mente y corazón en las adolescentes de los Valles Calchaquíes. 

Que el Dios de la vida siga fortaleciendo y acompañando a toda la comunidad educativa que generosamente comparte no solo lo que tiene, sino lo más importante… lo que es. 

Un abrazo cordial en nombre de todas las hermanas:

                                                                                         
Hna Ma. Soledad Del Rio 
Directora Albergue San Agustín

ATENCIÓ PARES FEAC DE PRIMÀRIA!!!

El proper dimecres dia 23 de febrer a les 15:30h, us esperem a la capella de l'escola per a realitzar la trobada nº 51.

El tema serà:

La gelosia es manifesta a casa i a l'escola
Com ajudem els nostres fills/alumnes a superar-la?

Fins dimecres!!!!

TREBALL INTERDISCIPLINARI

Els nens i nenes de P5 han començat un treball molt interessant i engrescador. És el treball interdisciplinari sobre l'univers on l'objectiu és que l'alumne/a tingui uns coneixements sobre l'univers i els elements que el formen. 
Es tracta d'un treball on participen tots els alumnes aportant, cadascun d'ells, diferent informació.
Aquí us deixem una adreça molt interessant amb material per treballar el tema de l'univers:
www.pipoclub.com 


ELS PROJECTES!!!



Els nens i nenes de P4 han començat el treball per projectes. Es tracta d'un treball en equip que ens permet orientar els aprenentatges dels nens i les nenes cap els seus propis interessos. S'escull un tema d'entre la pluja d'idees dels infants i, una vegada decidit entre tots quin tema es treballarà, es comença a realitzar el projecte.

A cada classe han sortit temes diversos:

- Pingüins: El tema escollit ha estat "Les papallones"
- Dofins: "Els estels"
-Ànecs: "Els volcans" 



ENDEVINALLES SOBRE ELS DOLÇOS

1. Entre parets blanques 
    arbre hi ha sense fulla i sense flor,
    però el fruit que fa és molt bo.
    Endevina, què és això?


2. Ous i llet, ben remenat
    que dóna gust en ser tastat.


3. Em fa néixer dins la mà
    i de seguida que sóc nat,
    ja proven si sé nedar.


4. Sóc tota jo morenor
    rival de les confitures
    i em veuràs moltes vegades
    pel nas de les criatures

Sopar de la Fam 2011

Aquí teniu el video que vam passar el Dia del Sopar de la Fam. Gràcies per la vostra assitència i pel vostre suport per portar a terme el projecte d'aquest any!!!

BIBLIOTECA VIATGERA!!

El passat dia 20 de gener els nens i nenes de P3 i P4 començàvem molt il·lusonats la biblioteca d'aula, es tracta d'una activitat molt engrescadora on els infants s'emporten a casa un conte diferent cada setmana, l'han de llegir   amb l'ajuda dels pares i després tornar-lo a l'escola el dia que toca.
És una activitat que ajuda als més petits a familiaritzar-se amb els contes i també treballar un valor molt important com és la responsabilitat de tenir una cosa que no és nostra, i s'ha de cuidar i retornar a classe.

Sopar de la Fam 2011


Aquest divendres, dia 4 de febrer, celebrarem el "Sopar de la Fam 2011", a les 18.30 h. al poliesportiu de l'escola.

L'objectiu d'aquest any és recolzar amb aliments les precàries condicions en les què es troben les adolescents que viuen per anar a l'institut (durant la setmana) a l'alberg de les Agustines Missioneres a la ciutat de Santa María, província de Catamarca (Argentina).

Els "pesos" no hi arriben i la seva nutrició es ressent. Tots els diners que es reullin durant aquesta setmana als sobres que us facilitem juntament amb els que es recullim el divendres (entrada d'1 euro i aportacions voluntàries) aniran a parar, íntegrament, a la compra d'aliments.

Us animem a que vingueu al Sopar simbòlic que farem (amb pa i aigua) i al petit acte en el què actuarà el Cor de l'escola.

Com sempre, MOLTES GRÀCIES PER COL.LABORAR AMB NOSALTRES!!!
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes