5 jocs per treballar el càlcul mental


Us presentem una sèrie de jocs per treballar les Matemàtiques.
  • ¿Sabes contar? Heu d'anar sumant els elements que us apareixen a pantalla, es va arrossegant el resultat final a la pissarra.
  • Clase de mates. S'ha d'arrossegar la quantitat necessària per aconseguir, fent una operació, el resultat que ens han proporcionat.
  • Pizarra matemática. S'ha d'escriure el resultat de l'operació. Es pot escollir entre restes, sumes, multiplicacions i divisions.
  • Matemáticas. Aquest joc és molt interessant perquè només ens donen el resultat i el tipus d'operació que hem de fer, nosaltres posem els números. El nivell és una mica elevat i hi ha divisions, al principi només són d'una xifra, per tant, digueu als/les vostres fills/es que posin com a divisor l'1.
  • Ataque matemático. Som un doctor que ha d'acabar amb els virus i les bactèries que afecten al nostre pacient, per aconseguir-ho hem de resoldre operacions (cada cop serà més difícil).
Cliqueu aquí http://juegosflash.dibujos.net/educativos/
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes