Continuarem treballant...


Sembla mentida, però ja ha passat la primera setmana de classe! Tenim moltes coses que explicar i molts projectes que, esperem, puguin portar-se a terme. Us anirem informant puntualment!

Donem la més gran de les benvigudes als pares, a les mares i als/les alumnes que acaben d'incorporar-se, aquest curs, a la nostra estimada escola i saludem, molt afectuosament, a totes les persones que ens van seguir l'any passat.

El bloc, amb més de 16.000 visites, el vam començar a fer el curs 2009-2010 amb l'objectiu de comunicar-nos amb vosaltres i apropar-vos informació útil per a vosaltres i per als vostres fills i filles: notícies, enllaços, webs recomanades, etc.

El grup de treball el formem mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial i l'enfocament del bloc es dirigeix als/les alumnes d'aquests grups d'edat. Per posar-vos en contacte amb nosaltres, tenim un compte de correu electrònic immacinfinicial@gmail.com; feu-lo servir per ajudar-nos a millorar el bloc, els vostres comentaris -en la mida que ens sigui possible- seran tinguts en compte i enriquiran el projecte. I, si voleu veure i/o descarregar les fotos del curs, només cal que cliqueu al visor de la columna dreta i directament enllaçareu al Flickr (estem acabant d'organitzar les fotos de l'any passat per penjar les d'aquest curs).

Una salutació i fins ben aviat!
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes