Hola a tothom!!!

Hola a tothom!!! Els nens i les nenes de Primer, les bessones, la bruixa i el mussol no hem parat en tot el dia! Ha estat ple d'activitats, jocs, visites i emocions. Hem dinat molt bé perquè estava tot boníssim i teníem molta gana i el sopar ha estat fantàstic (la truita i la pizza semblaven fetes a casa!).

Ara mateix ells i elles estan fent un joc a fora amb els monitors i les monitores i anem a veure'ls. Abans volíem escriure 4 lletres (com us havíem promès!). No hem pogut penjar fotos perquè tenim problemes amb la clau de la targeta de l'ordinador, haureu d'esperar a la propera setmana per veure les fotos.

La bruixa avorrida ja està molt gran i diu que està morta de cansada, el mussol gairebé té els ulls tancats de la son però nosaltres no tenim gens de son!!! I els nens i les nenes? Doncs, una mica de tot...

Apa! Us deixem, demà serà un altre dia i tindreu notícies nostres!!! Nosaltres farem un petonàs enorme de bona nit als vostres fills i filles de la vostra part!
Fins demà!!!

Les tres bessones

Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes