VISITA ALS MOSSOS D' ESQUADRA

El passat mes de novembre els nens i les nenes de 2n de Primària vam anar a fer una visita a les instal·lacions que els Mossos d'Esquadra tenen a Gavà.
En arribar ens esperaven en Pedro i en Santi que ens van portar a la sala de reunions. Allà,a través d'unes diapositives, ens van explicar l'origen i les tasques d'ajuda i col·laboració amb els ciutadans.
Vam conèixer molts Mossos que ens van explicar quines tasques específiques o de laboratori feien: esbrinar de qui són les empremtes quan hi ha un robatori, veure vídeos per identificar delinqüents...
També ens van ensenyar la nau on fan proves de tir i vam veure de ben a prop els cotxes, motos, armilles... diferents estris i vehicles que utilitzen per a la nostra seguretat.
Una experiència inoblidable que ens va ensenyar a valorar aquesta feina tan important i necessària per a la nostra societat.
Gràcies Mossos!!
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes