Marxa Missionera 2012


Com cada any, us convidem a participar a la Marxa Missionera. Per les famílies que s'acaben d'incorporar a l'escola heu de saber que és una activitat que organitza l'AMPA amb l'equip de Pastoral i que té com a objectiu recollir diners per a fer possible que la Comunitat Agustina d'Argel pugui becar joves que volen estudiar "patronatge, tall i confecció".

Podem ser solidaris i solidàries d'una manera lúdica ja que passarem el dia a la Pineda, acompanyats i acompanyades d'altres famílies, jugant i gaudint de l'aire lliure.

Sortirem des del pati de l'escola i hi ha 2 torns. A les 10.30 h. sortiran les persones que volen anar caminant i a les 11.00 h. les que aniran en bicicleta. Les famílies que entrin el cotxe a la Pineda hauran de pagar l'entrada; també es lloguen taules i cadires.

A les 11.30 h. s'oferirà xocolata amb melindros per a tothom que ho desitgi i començaran els jocs i els concursos que l'AMPA sempre prepara. Després dinarem com una gran família i participarem al popular bingo (qui ho necessiti, podrà fer servir una furgoneta que posem a la vostra disposició per portar el dinar).

Si hi participeu, heu de portar el justificant que us facilitem a l'escola i pagar la petita quantitat de 1,50 euros que confirmarà la vostra assistència (és molt important perquè la Policia Municipal ens acompanyarà durant el recorregut hi ha de saber quantes persones hi anirem).

Si voleu col.laborar i no hi podeu assistir, ho podeu fer.

MOLTES GRÀCIES, per avançat!


Ens veiem el dissabte 20 d'octubre!!!
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes