PADRINS I PADRINES DE LECTURA
El passat 6 de juny els alumnes de cinquèA i primerA  d’educació primària, vam realizar una activitat pionera que va resultar molt engrescadora: els més grans es van convertir en padrins i padrines de lectura dels més petits.

L’activitat es va organitzar fent publicitat als alumnes dels cursos més grans. Se’ls va explicar en què consistia l’activitat, com s’organitzaria i quines serien les pautes a seguir durant l’estona de lectura. De seguida entre els alumnes de cinquè es va generar una curiositat i moltes ganes de conèixer el seu fillol o fillola. D’altra banda, entre els petits també va sorgir la curiositat pel padrí o padrina que els correspondria.

Finalment arriba el gran dia en què es troben els padrins, padrines, fillols i filloles; les cares dels més petits eren plenes de sorpresa i alegria...de fet les presentacions es van fer a la seva classe; i des d’allà tots junts, ja cadascú amb la seva parella i el seu llibre, van anar cap al pati.

Allà els més petits van llegir, li van explicar al seu padrí i finalment van fer un dibuix del personatge principal del conte.

Esperem que els més petits quan siguin grans vulguin ser... padrins i padrines de lectura!!

El proper curs en farem més!!

 




Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes