"Sesame Street" fa 40 anys!

El 10 de novembre de 1969 van aparèixer, per primer cop a la televisió d'EUA, personatges tan entranyables com Epi, Blas o Triki. En aquell moment ningú s'hagués pogut arribar a imaginar que es convertiria en el programa infantil més internacional i durador de tota la història de la televisió.



L'any 77 van arribar a Espanya de la mà de "la Gallina Caponata" i "Perezgil", el cargol, per després ser substituïts per l'"Espinete" i "Don Pimpón". Més tard van arribar "Los mundos de Yupi".
Som moltes les persones que hem crescut, madurat i après cantant, jugant i divertint-nos, des de ben petits, amb el "Barrio Sésamo" i mai se'ns oblidaran les aventures de Gustavo - "el reportero más dicharachero"-, els números -amb el Conde Draco que comptava tot- o la paciència que, de vegades, se li acabava al pobre Blas quan l'Epi li feia eternes preguntes.


Avui en dia, "Televisión Española" ofereix el "Juega conmigo, Sésamo" amb els mateixos continguts didàctics originals però actualitzats i adaptats als nous temps.  Cliqueu aquí


No hi ha gaires recursos sobre "Barrio Sésamo", però us podem recomanar la pàgina en anglès de Sesame Street, http://www.sesamestreet.org/home, que està molt bé, i l'enllaç, en castellà, http://usuarios.lycos.es/elbarriosesamo/.

Si voleu pintar alguns personatges: Cliqueu aquí

Per acabar, un "eco" que no perd l'educació...


Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes