Felicitats companys i companyes!!!

La nostra escola ha quedat aquest diumenge, per segon cop, finalista de Catalunya a la Competició Nacional de la FIRST LEGO LEAGUE, un concurs de robòtica a nivell nacional amb alumnes de Secundària.



La FIRST LEGO LEAGUE INTERNATIONAL és un programa internacional per a noies i nois de 10-16 que combina un pràctic programa interactiu de robòtica amb un ambient esportiu. Equips de 4 fins a 10 participants treballant en la construcció d'un robot, la resolució de problemes, i la preparació d'un treball investigació científica. Els participants desenvolupen habilitats creatives, pensament analític, comunicació i treball en equip, a part de l'adquisició dels coneixements tècnics i científics. Cada mes de setembre, un nou desafiament és revelat a tots els equips internacionals del FLL arreu del món

En el transcurs de les setmanes, els equips han de plantejar la seva estratègia, dissenyar, construir, programar, provar i refinar un complet robot autònom capaç de completar les diverses missions del FLL Internacional usant els equips tecnològics LEGO MINDSTORMS ™. Els equips també han de recercar en internet, conversar amb científics, visitar biblioteques i llibreries i desenvolupar una molt competitivitat presentació basada en "El Tema de Recerca" de l'FLL Internacional, el qual està relacionat a un problema o desenvolupaments que tenen en el món d'avui.

Quan els nois i noies construeixen i experimenten, ells estan vivint el procés complet de crear idees, resoldre problemes i superar obstacles. El programa FIRST LEGO League Internacional reuneix els nois en el seu propi món i els ajuda a formar-se una percepció positiva sobre la ciència i la tecnologia. Nosaltres creiem que la curiositat i creativitat natural als nois i noies són qualitats crítiques per projectar possibilitats i desenvolupar oportunitats per a solucions innovadores a problemes que desafien la tecnologia. Per això ens comprometem a enfortir la seva motivació inherent per aprendre a moltes noves formes.

Moltes felicitats a l'equip de nois i noies guanyadors/es i al professor de Tecnologia Mariano!
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes