Sopar de la Fam amb sorpresa!

 
El passat divendres 5 de febrer, era el dia escollit per celebrar el tradicional Sopar de la Fam amb l'objectiu, enguany, de recollir diners per Haití. Però, aquest any, hem tingut una sopresa força desagradable, les TICs (Tecnologies de la Informació i Comunicació -el que fa temps es deien Noves Tecnologies) ens han jugat una mala passada.

Al matí es van comprovar, per darrer cop, els equips: altaveus, micròfons d'ambient i per solistes, pantalla i ordinador... tot funcionava perfectament. A la tarda, a l'hora de l'assaig, tot va deixar de funcionar, res del que s'havia provat al matí responia i es va començar a treballar contrarellotge per solucionar el problema que ocasionava.

El contratemps, finalment, no es va poder solucionar a hora i es va optar per fer una celebració més íntima a la Sala de Conferències. Sense que actués el Cor de l'escola (l'aforament de la Sala ho hagués fet impossible!), es va visionar un DVD sobre el terretrèmol, es van llegir poesies i es va cantar el Parenostre.

Des d'aquí us volem agrair profundament el suport incondicional de les més de 200 persones que, malgrat el canvi inesperat, van assistir a la Celebració. 


Ja us informarem quan es farà, de nou, la celebració del Sopar de la Fam amb el cor de l'escola.


Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes