Celebrem la Pentecosta

"Quan va arribar el dia de Pentecosta, estaven tots reunits en un mateix lloc. De sobte, va venir del cel un soroll, com el d'una violenta ràfega de vent, que va omplir tota la casa on estaven.
Se'ls van aparèixer unes llengües com de foc, les quals, separant-se, es van anar posant sobre cadascun d'ells, i van quedar plens de l'Esperit Sant i es van posar a parlar idiomes diferents, en els què l'Esperit els concedia expressar " (Ac 2, 1-4).




Hem trobat un text que explica de forma molt senzilla i entenedora què és pels cristians la Celebració de la Pentecosta (Pentecostés en castellà).

"La Fiesta de Pentecostés es como el "aniversario" de la Iglesia. El Espíritu Santo desciende sobre aquella comunidad naciente y temerosa, infundiendo sobre ella sus siete dones, dándoles el valor necesario para anunciar la Buena Nueva de Jesús; para preservarlos en la verdad, como Jesús lo había prometido (Jn 14.15); para disponerlos a ser sus testigos; para ir, bautizar y enseñar a todas las naciones. 


Es el mismo Espíritu Santo que, desde hace dos mil años hasta ahora, sigue descendiendo sobre quienes creemos que Cristo vino, murió y resucitó por nosotros; sobre quienes sabemos que somos parte y continuación de aquella pequeña comunidad ahora extendida por tantos lugares; sobre quienes sabemos que somos responsables de seguir extendiendo su Reino de Amor, Justicia, Verdad y Paz entre los hombres". (Cita: http://www.rosario.org.mx/liturgia/a_liturgico/pente.htm).

Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes