L'Expressió Corporal a Educació Física

Segurament molta gent no ho sap, però dins del curriculum de l'assignatura d'Educació Física, hi ha el bloc d'Expressió Corporal.

L'expressió amb el cos és un element importantíssim en tot treball corporal i/o comunicatiu (entre el 60 i el 70% de la informació que ens arriba de les persones amb les què ens comuniquem és no verbal).

El gest i el moviment s'associen facilitant la integració de molts aprenentatges i llenguatges diferents (es treballa la creativitat i la imaginació, l'esquema corporal, l'organització espacio-temporal, les capacitats de comunicació, les actituds, etc.) integrant-los a l’estat afectiu de la persona (a Educació Física es tracta el cos de manera holística; som cos i ment de manera indivisible i completa).

Al llarg del curs fem diferents activitats relacionades amb l’Expressió Corporal com danses, representacions, imitacions, ball lliure, etc. 

Aquí us deixem algunes fotos (n’hi ha més al Flickr) de joc lliure amb material amb la consigna de jugar creant personatges i històries compartint el material amb la resta de companys i companyes. Com veureu, és una activitat engrescadora i cooperativa en la què, per grups, s’ideen aventures plenes d'imaginació i originalitat.


Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes