Posa't la gorra i vine el dissabte al Zoo!!!


No sabeu què fareu aquest dissabte dia 18? Voleu passar el dia a l'aire lliure? Jugar, cantar, riure, córrer, aprendre, observar, participar en tallers, rebre obsequis, i molt més?

Us proposem una activitat ideal: anar al Zoo de Barcelona!!!

L’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC, http://www.afanoc.org/) celebra la campanya "Posa’t la gorra", dirigida a sensibilitzar la societat de l’existència del càncer infantil, amb l’objectiu de normalitzar la malaltia.

Amb paraules d'AFANOC: "Cal fer saber que aquests infants pateixen una malaltia molt llarga i amb tractaments molt durs. Hem de posar els mitjans perquè tinguin els mateixos drets i les mateixes oportunitats que els altres; han de gaudir de la seva infància i tenir el millor futur possible.

Ens fa molta il.lusió comunicar-vos que les obres de la Casa dels Xuklis, la casa d’acollida per a famílies amb infants amb càncer que s’han de desplaçar a Barcelona, ja s’han acabat, però encara ens queda molta feina per fer!. Ara toca anar omplint i adequant la casa pas a pas perquè puguin entrar les primeres famílies. Sense la vostra col·laboració serà impossible, per això demanem la vostra solidaritat per participar en aquesta campanya que dedicarem a fer realitat aquest sommi dels Xuklis".
  
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes