L'escola guanya el Premi de Qualitat Educativa 2011



La Setmana de la Diversitat té premi! L'escola ha guanyat enguany un dels tres Premis otorgats a la Qualitat Educativa per l'Ajuntament de Gavà per la feina que realitzem durant aquests dies.

"Es tracta d’una iniciativa que es porta realitzant des de fa cinc anys sota el lema “Tots som diferents, tots som importants”. La proposta és una estratègia metodològica que ofereix suport de forma directa en la resposta educativa dels alumnes amb necessitats educatives especials. Una ajuda que suposa millorar les condicions de l’entorn on es porten a terme les intervencions educatives. El projecte configura el centre en escola inclusiva i té per objecte sensibilitzar a tot l’alumnat i donar a conèixer l’àmbit de les persones amb discapacitat. La directora de l’Escola Immaculada Concepció, Maria Jesús Rodríguez, es mostrava molt contenta per aquest reconeixement: “el projecte és el treball seriós de molts professors que demostren el seu compromís amb la integració dels alumnes, i és una tasca de molta voluntat”.

  www.GavaCiutat.cat
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes