Setmana de la diversitat

Comencem la Setmana de la Diversitat amb molta energia, essent conscients: que no hi ha cap persona que sigui igual a una altra, que cadascun/a de nosaltres fem coses malament i moltíssimes bé, que podem ser alts/es, baixos/es, prims/es, grassonets/es, etc., que podem tenir dificultats a l'hora de caminar, escoltar, escriure, observar, parlar i enraonar però que, en el fons, tots i totes tenim els mateixos drets i hem de viure respectant-nos els uns als altres.

Aquí us presentem una web molt interessant de l'ECOM (n'hi ha molts recursos), un moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física que té com a principal objectiu defensar l'exercici dels drets de les persones amb discapacitat física i treballar per la millora de la seva qualitat de vida.

http://www.ecomlab.cat/webSin.html


I, per començar la setmana, una cançó meravellosa, que sobradament coneixeu, explicada inicialment per joves sords que fan servir el llenguatge dels signes als què se'ls afegeix un altre que canta amb la veu i "amb les mans".



Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes