Gràcies per la vostra participació!


Dissabte passat vam celebrar la tradicional Marxa Missionera, activitat organitzada per l'AMPA que té com a objectiu passar un bon dia, a la Pineda de Gavà, acompanyats/des d'amics/gues i família. Sortim del col.le caminant, patinant o en bicicleta i arribem a la Pineda, on ens espera una xocolata ben bona, jocs variats, un bingo solidari, dinar fratern, etc.

Tots els diners recollits de la inscripció a l'activitat, juntament amb els dels sobres que us hem donat, aniran a Algèria. Com ja sabeu, les Agustines Missioneres tenim una escola en la què van noies per formar-se en un ofici perquè pensem que unes de les millors maneres de lluitar contra la pobresa és proporcionar una bona educació a aquelles persones que no tenen recursos.

Des d'aquí us volem donar les GRÀCIES per participar i per ajudar-nos a fer realitat el somni de moltes joves que, sense les beques d'educació, no podrien continuar estudiant.

Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes