Us agraden les construccions?

Us agraden les construccions? Heu jugat algun cop amb els blocs de Lego?

 

 

Fa uns dies, els companys i les companyes de P4 van tenir l’oportunitat de jugar i aprendre la importància del treball en equip utilitzant figures de Lego.
És una experiència pionera i, sens dubte, preveiem que serà un èxit.

Al gimnàs petit es van muntar 2 àrees de joc i aprenentatge en les què hi havien figures, edificis i material corresponen a bombers/es, policies, sanitaris i ciutadans/es.

Sabeu què passa quan hi ha un incendi? Doncs que molta gent treballa alhora conjuntament; primer arriba la policia i crea una àrea de seguretat, després arriben els/les bombers/es i, més tard, els/les sanitaris/es.
Tots i totes treballen en equip, s’organitzen, segueixen unes normes, prenen les decisions i actuen. És genial, no?


Si us encanten les construccions de Lego, aquí podeu veure la casa de James May, un presentador de televisió anglès que s’està fent una casa de 2 pisos amb més de 3 milions de peces. Us imagineu la feinada?




Voleu jugar amb el Lego?

Cliqueu aquí: http://play.lego.com/en-GB/Games/default.aspx , hi ha jocs molt interessants i entretinguts.

Pels més petits hi ha un parell de jocs que estan molt bé, un és el “Creative builder” (es tracta de construir cases, animals, vehicles, etc., amb peces Lego) i el “Puzzle”. Cliqueu aquí: http://creative.lego.com/en-us/games/deafult.aspx

També, per pintar, podeu clicar aquí: http://duplo.lego.com/en-gb/downloads/default.aspx#Coloring


Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes