ESTOFAT IRLANDÈS

Ha tingut molta acceptació la recepta anterior i esperem que us animeu i compartiu amb tots nosaltres les vostres receptes.
Aquí tenim una altra recepta per llepar-se els dits! Ideal per aquests dies que està fent una mica de fred...




INGREDIENTS:

8 costelles de xai,
4 talls de bacó tallats a tires fines,
1 kg de patates tallades a rodanxes,
3 pastanagues tallades a tires llargues,
3 cebes tallades a rodanxes,
dues tasses de brou,
un pessic de pebre i una mica de farigola.

PREPARACIÓ:

  1. Fregiu el bacó i les costelles.
  2. Poseu la meitat de les patates, pastanagues i cebes al fons d'una cassola amb una mica de pebre. Afegiu-hi les costelles i el bacó fregits. Al damunt, poseu-hi la resta de verdures.
  3. Aboqueu-hi el brou i la farigola. Tapeu-ho i deixeu-ho bullir a foc lent durant una hora.
  4. Ja ho podeu servir. Si voleu, hi podeu afegir una mica de julivert picat per decorar l'estofat.

BON PROFIT!!!
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes