Com ja us havíem anunciat, comencem a compartir les receptes saboroses...mmm...
Avui us presentem el pastís fred de salmó, plat típic de Noruega.
Ja ens direu si l'heu fet i si us ha agradat! BON PROFIT!!!
INGREDIENTS:
250 g de salmó fresc tallat a daus i sense pell,
250 g de salmó fumat noruec a filets,
3 tasses de nata líquida,
una cullerada sopera de pebre verd,
sal, pebre negre i oli d'oliva.
PREPARACIÓ:
1. Coeu a foc lent el salmó fresc amb una mica d'oli; remeneu-lo amb una cullera de fusta.
2. Folreu un recipient de vidre amb les làmines de salmó fumat.
3. Tritureu la resta de salmó fumat i barregeu-lo amb la meitat de la nata líquida que teniu, fins que en surti una pasta.
4. Afegiu-hi el salmó fresc, el pebre verd, el pebre negre i la resta de la nata. Remeneu-ho bé.
5. Aboqueu al recipient folrat la pasta que hàgiu obtingut. Poseu-la a la nevera perquè es refredi.
Animeu-vos a participar i envieu-nos fotos i receptes!!!
DOMUND 2009
Fa 15 anys