Pastís fred de salmó

Com ja us havíem anunciat, comencem a compartir les receptes saboroses...mmm...
Avui us presentem el pastís fred de salmó, plat típic de Noruega.
Ja ens direu si l'heu fet i si us ha agradat! BON PROFIT!!!


INGREDIENTS:

250 g de salmó fresc tallat a daus i sense pell,
250 g de salmó fumat noruec a filets,
3 tasses de nata líquida,
una cullerada sopera de pebre verd,
sal, pebre negre i oli d'oliva.

PREPARACIÓ:

1. Coeu a foc lent el salmó fresc amb una mica d'oli; remeneu-lo amb una cullera de fusta.

2. Folreu un recipient de vidre amb les làmines de salmó fumat.

3. Tritureu la resta de salmó fumat i barregeu-lo amb la meitat de la nata líquida que teniu, fins que en surti      una pasta.

4. Afegiu-hi el salmó fresc, el pebre verd, el pebre negre i la resta de la nata. Remeneu-ho bé.

5. Aboqueu al recipient folrat la pasta que hàgiu obtingut. Poseu-la a la nevera perquè es refredi.

Animeu-vos a participar i envieu-nos fotos i receptes!!!
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes