Normes de convivència de P4 i P5


1.- A la sortida s’ha d’esperar als nens al pati cobert respectant els horaris establerts.

2.- Per a qualsevol consulta a la mestra s’ha de demanar dia i hora a través de l’agenda, no entrar a les classes fora de l’horari escolar.

3.- Per facilitar l’autonomia dels nens/es, a l’hora d’anar sols al lavabo, és convenient que portin roba còmoda i fàcil de descordar (xandall, pantalons amb goma...).

4.- Els abrics, bates, jaquetes d’Ed. Física i xandalls hauran de portar una cinta per penjar i marcat amb el seu nom.

5.- Totes les sortides que s’organitzen a l’escola entren dins de la programació pedagògica, i per tant, és convenient que tots els nens/es hi participin.

6.- En cas de qualsevol procés de malaltia o infeccions contagioses (xarampió, conjuntivitis, varicel·la o febre), el nen/a haurà de quedar-se a casa, fins que el metge consideri que no hi ha perill de contagi, adjuntant l’informe mèdic.

7.- No es repartirà cap invitació d’aniversari a la classe. Qui vulgui, pot portar a la classe un detall pels companys, NO llaminadura, ja que hi ha nens amb al·lèrgies.

8.- No es poden portar cap tipus de joguina a l’escola, només jocs que es puguin fer en grup (cordes, pilotes...).

9.- No s’han de portar llaminadures a l’escola.

10.- El dia d’Educació Física s’ha de portar l’uniforme que consta de: xandall i samarreta,  tot marcat amb el nom.

11.- Els alumnes de P-5 hauran de llegir a casa cada dia.

12- Els dies de piscina portaran roba fàcil de treure i posar, xandall que no sigui el de l’escola per evitar confusions.

13.-Polls. Com que cada any ens trobem amb el problema dels polls. Si els nens tenen polls no poden assistir a classe. Preguem que fins que estiguin nets de llémenes i polls  no es portin a l’escola, en cas contrari trucarem a casa per que els vingueu a buscar.

14.-Quan un nen hagi de prendre un medicament en horari escolar haurà de dur a classe una recepta mèdica i una autorització dels pares indicant el nom del nen, la dosi l’hora.

15.-És molt important que els nens arribin puntuals per tal que comencin les classes amb els seus companys.

16.-Per a qualsevol comunicació a la mestra s’ha d’utilitzar “l’agenda escolar”. Els pares han de revisar-la cada dia i retornar-la al centre.
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes