Dia contra el càncer de mama

 
 Demà, dia 19 d'octubre és el Dia de la lluita contra el càncer de mama.

"El càncer de mama és el tumor més freqüent entre les dones a Catalunya. Una de cada onze dones pot ser diagnosticada d’aquesta malaltia al llarg de la vida. Actualment a Catalunya es diagnostiquen 3.400 nous casos cada any, dels quals un 46% són diagnosticats en dones més gransde 65 anys. Aproximadament, 46.150 dones conviuen amb un diagnòstic de càncer de mama, sent un dels tumors amb millor supervivència, d’un 75,9% als cinc anys del diagnòstic" (Federació Catalana d'Entitats contra el càncer).

Es realitzen un gran número d'activitats a tota Espanya amb la finalitat de recollir diners per seguir treballant i investigant contra el àncer de mama. Una de les més majoritàries serà la Cursa de la Dona que se celebrarà, el proper diumenge, a Barcelona.

Des d'aquí us animem perquè hi formeu part! No s'admeten homes ni nens (ells han d'animar) i sí que hi poden anar besàvies, àvies, mames, filles (grans i petites), companyes (moltes mestres i familiars de l'escola hi participaran!), amigues, etc. El trajecte és de 5 quilòmetres i es pot fer corrent i/o caminant.

L'important no és arribar la primera, sinó col.laborar amb l'Associació que lluita contra el càncer de mama.


Per saber-ne més:

Informació de l"'Asociación Española contra el Cáncer" https://www.aecc.es/TEAYUDAMOS/INFORMARYCONCIENCIAR/CAMPA%C3%91AS/Paginas/D%C3%ADaContraelC%C3%A1ncerdeMama.aspx

Guia sobre les dones i el càncer de mama http://www.fecec.cat/uploads/cancer_mama.pdf
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes