"Si vols fer alguna cosa, tot el que has de fer és fer-la"

Durant aquesta setmana hem estat parlant a l'oració del matí sobre l'autoestima. La seva importància i algunes coses que podem fer per treballar-la i no perdre-la.
També alguns aspectes d'ella sense perdre de vista el missatge més important: si no tenim autoestima no podem ser feliços.

Us hem adjuntat un video que ens ha emocionat per la seva sinceritat i per la dura història que explica, plena de frustracions i d'alegries.

Narra la història d'en Ben Davis, un jove que pesava l'any 2008 més de 163kg. de com se sentia de malament, miserable i trist -fins el punt de perdre les seves amistats-, de com va decidir començar a córrer i com va ser la seva vida a partir d'aquell moment. Al principi corria a poc a poc, després va córrer 11 km., 24 km. i, més tard, 32 km.

Cada cop se sentia més segur i més feliç i va poder constatar que la vida és bona. Corria més i més i va començar a fer maratons fins que va participar a l'Ironman (la prova de triatló més dura del món; es recorren 3,8 km. nedant, 180 km. en bici i 42,2 km. corrent). Avui en dia, continua corrent i té un bloc en el què narra les seves experiències i detalls de la seva vida.

Ell afirma que, ara, es pot anomenar a si mateix una persona feliç i ens diu que "si vols fer alguna cosa, tot el que has de fer és fer-la". Tan senzill i tan difícil, de vegades, oi?

Esperem que us agradi,

Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes