DOMUND 2010


El 1926 Pius XI va establir que el penúltim diumenge d'octubre se celebrarà a tota l'Església el "Diumenge Mundial de les Missions", a favor de l'Obra Pontifícia de la Propagació de la Fe, per moure els catòlics a estimar i donar suport a la causa missionera.

Des de 1943, aquesta "festa de la catolicitat i de la solidaritat universal" es coneix a Espanya com DOMUND (de "DOmingo MUNDial"). Aquest nom ha ajudat a identificar i difondre encara més aquesta jornada entre nosaltres, i el seu missatge - un toc d'atenció sobre la comuna responsabilitat de tots els cristians en l'evangelització del món- ha calat en la profunda sensibilitat i tradició missionera del nostre país.

La Jornada Mundial de les Missions és el moment culminant d'un corrent d'animació i cooperació missionera que s'ha de desplegar tot l'any, especialment, al llarg de tot l'"octubre Missioner", el mes de les missions per excel.lència.
 

Extret de "Obras Misionales Pontificias España"


Nosaltres celebrarem el DOMUND aquest divendres, amb la cerimònia de record de la Cari i l'Esther (assassinades el dia del Domund fa 16 anys a Argèria). Si hi voleu assistir, podeu fer-ho, la farem al pati.

Per saber-ne més http://www.domund.org/
Infancia Misionera http://www.infancia-misionera.com/

 
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes