Marxa Missionera 2010

Recordeu que el dissabte 23 d'octubre l'AMPA organitza la Marxa Missionera (recorregut de l'escola a la Pineda que es fa caminant, patinant o en bici).
És una activitat clàssica a la nostra escola que es realitza des de fa mots anys i us animem a que hi participeu perquè és una activitat solidària i lúdica que es gaudeix en la companyia d'altres famílies i amics/amigues.

La sortida de les persones que volen fer el trajecte caminant o patinant sortiran a les 9.30 h. i les que vagin en bici ho faran a les 10.15 h. A les 10.30 h. es prendrà la deliciosa xocolata amb melindros i començaran els jocs i els concursos programats.

Els diners que es recullin seran destinats a beques per transport, mensualitat i material per a la formació de joves argelines en patronatge i confecció. Si hi voleu col.laborar i no hi podeu assistir, podeu fer l'aportació a porteria.

Recordeu que el desprendible que us hem donat l'heu d'entregar a porteria abans del divendres dia 22 d'octubre.
Les mestres d'Educació Infantil i Cicle Inicial desitgem que el bloc sigui una eina útil per mares/pares i alumnes. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres al nostre correu electrònic.
 
Copyright 2009 Ed. Infantil i Cicle Inicial All rights reserved.
Blogger Templates created by Deluxe Templates
Wordpress Theme by EZwpthemes